STYLELIFE / Gasztronómia


5 étel, amivel rosszat teszel a bőrödnek

  • 2016. április 25.

Mindenki tudja, hogy a szép bőrhöz elengedhetetlen az egészséges táplálkozás. Tudjuk, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget kell enni, sok vitamint kell bevinni és a víz elengedhetetlen, de vajon azt is tudjuk, hogy mit tilos enni? Na ugye, hogy nem!

olvass tovább

Csúcsgasztronómia és a Nespresso kávéélmény találkozása – Bemutatkozik a Nespresso Atelier

  • 2016. április 20.

Tökéletes minőség, harmónia és innováció: alapvető követelmények a nemzetközi csúcsgasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvényén, a Bocuse d’Or-on. A Nespresso ugyanezen értékeket tartja szem előtt kiváló minőségű kávéinak megalkotása és a legkifinomultabb kávéélmény biztosítása érdekében, ezért vált a lyoni séfverseny hivatalos kávépartnerévé 2008-ban. Az elmúlt években a kávékultúra és a fine dining megannyi szálon fonódott össze: a Nespresso számos gasztronómiai rendezvényen volt jelen, melyek során több neves séf használta a Nespresso Grand Cru kávéit alkotásaiban.

olvass tovább

Vega és vegán fehérjeforrások

  • 2016. április 08.

Az általános egészség és az izmok megfelelő működésének fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele. Ehhez a nőknek általánosan 46, míg a férfiaknak 56 gramm proteinre van szüksége. Ha valaki vegetáriánus vagy vegán lesz, bizony kiesik a hús az étrendjéből, mely az egyik legjelentősebb fehérjeforrás. De aggodalomra semmi ok, zöldségekkel és hüvelyesekkel kiválóan lehet ezt pótolni, és most azt is eláruljuk, hogy milyen ételek fogyasztásával.

olvass tovább

Kihagyhatatlan húsvéti tortarecept: Gesztenyés fészektorta

  • 2016. március 24.

Nem mersz belevágni nagy sütésbe a húsvéti készülődésben? Szeretnél valami egyszerű, de mégis mesteri finomságot sütni? Van egy remek receptötletünk számodra, amellyel nem csak nagyot alkothatsz, de rendkívül egyszerű az elkészítése. Nem kell más hozzá –természetesen a hozzávalókon kívül-, csupán egy kis kreativitás. Vigyázat, extra csokis finomság!

olvass tovább

Konyhapraktikák, avagy hogyan váltsunk természetes alapanyagokra?

  • 2016. március 22.

Mindannyian szeretünk kísérletezni a konyhában, vagy a felhasznált alapanyagok területén. Szeretnénk minél egészségesebben és tisztábban étkezni, aminek a legfontosabb alapját azok a hozzávalók adják, amelyek több keresgélést és odafigyelést igényelnek. Lássuk hát a finomságok színes palettáját!

olvass tovább